Stockholm

Arbetsplats och kultur

På Offerta är hjärna och hjärta lika viktigt och vi tror att en arbetsplats där ledare och medarbetare bryr sig om varandra gynnar alla. Vi tror på ett öppet arbetsklimat där det är självklart att ta tillvara på allas kompetenser och tankar för att tillsammans påverka och göra vårt yttersta varje dag. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi värnar om en vänskaplig och avslappnad stämning där det är självklart att stötta och hjälpa varandra. Vi vet hur viktigt det är att gå till jobbet med glädje och gör därför mycket tillsammans både innanför och utanför kontorets väggar.

Vad vi erbjuder

  • Utvecklings-och karriärsmöjligheter

    En dynamisk arbetsplats och en stimulerande vardag, med goda utvecklingsmöjligheter och kompetensutveckling.

  • Generös friskvård

    Vi vet att det är roligare att jobba om man mår bra, därför har vi ett generöst friskvårdsbidrag som vi årligen ger alla anställda. Vi har också en friskvårdsgrupp som anordnar olika typer av aktiviter för alla anställda varje månad.

  • Teamaktiviteter

    Vi planerar regelbundet för olika typer av sociala aktiviteter som vi gör tillsammans, hela bolaget eller i mindre team. Varje månad har vi fredagslunch, daglig pingis, årliga kickoffer, jul-och sommarfester och olika aktiviteter som passar våra olika team, både utvecklingsmässigt och socialt.

Stockholm

Kungsbron 1
111 22 Stockholm Vägbeskrivning info@offerta.se 08-5000 53 10 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor